Totalx | Weddingorganizing
10423
page-template-default,page,page-id-10423,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Weddingorganizing

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Total X neemt graag (een deel van) de organisatie uit jullie handen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van alle voorbereidingen en de dag zelf. Het voortraject van een bruiloft is leuk, maar kan ook de nodige stress met zich meebrengen. Samen met Total X voorkomen jullie dit! Wij weten exact waar we op moeten letten om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen. Er zijn diverse mogelijkheden, dus we beginnen graag met een consult om te bepalen welk van de volgende mogelijkheden het best bij jullie past.

Weddingconsult

Het aanzoek is er, wat nu? Waar begin je met organiseren en wat wil je allemaal regelen voor een onvergetelijke dag?Vanaf het prille begin van alle voorbereidingen leidt Total X jullie graag door de weddingwereld.Tijdens een Weddingconsult maken we kennis en zetten wij alles duidelijk op een rijtje. Jullie ontvangen een handigeop maat gemaakte huwelijkskalender die tot aan de bruiloft laat zien wat er nog te doen is. Het consult duurt ongeveer twee uur. Total X heeft jullie vele tips & tricks die helpen om een onvergetelijke dag te organiseren! Na het weddingconsult kunnen jullie bepalen of het hierbij blijft, of dat jullie door willen gaan met Total X als trajectbegeleider of ceremoniemeester.

Weddingconsult - traject

Na het eerste weddingconsult kan het bruidspaar ervoor kiezen om een traject van consulten te starten met Total X. Wij zijn er dan tot aan de trouwdag voor je! Van A tot Z begeleiden wij jullie: van bijvoorbeeld het uitkiezen van de locatie(s), de uitnodigingen, een bruidstaart, kleding, de ringen, een fotograaf, de videografie en de styling…. Het is voor ons een uitdaging om datgene te vinden wat het best bij het bruidspaar past. Dit kan veel tijd kosten als je alles zelf zou doen. Door de jarenlange ervaring van Total X in de weddingwereld kunnen wij jullie hier perfect in begeleiden. Samen vinden we de juiste leveranciers, geven we jullie inside tips en maken we er een droomhuwelijk van! Afhankelijk van de tijd die rest tot aan jullie huwelijksdag, spreken we samen af hoeveel consulten er gewenst zijn. Kort voor jullie wedding spreken we samen de dag door, zodat niets aan het toeval overgelaten wordt.

Ceremoniemeester

Graag zelf de touwtjes van de organisatie in handen houden, maar willen jullie op de trouwdag zelf optimaal genieten met jullie gasten? Dan is een professionele ceremoniemeester wat jullie zoeken. Total X neemt ongeveer twee maanden voor jullie wedding alles met jullie door tijdens een consult. We geven jullie een advies voor de laatste weken voor de bruiloft, zodat jullie de puntjes op de i kunnen zetten. Op de dag zelf zullen wij er voor jullie zijn en zullen het contactpersoon zijn tussen de locatie en samenwerkende bedrijven. Het enige waar jullie aan hoeven te denken is aan elkaar!

Wij maken er graag samen met jullie een droomdag van!